top of page
WHISKYPROEVERIJ OF TASTING

Er is bij Whisky House 49 een gepaste whisky voor elke whiskyliefhebber, en er kan een gepaste whisky gevonden worden voor elke whiskybeginner.

We zijn een whisky bar, we verkopen geen flessen, maar hebben een plaats waar je mekaar kan ontmoeten om te proeven en waar iedereen altijd welkom is.

Whisky House 49 kan voor elke gelegenheid en gezelschap, privé of professionneel, een proeverij of “tasting” verzorgen zoals bv. een incentive, verjaardag, teambuilding, vriendenbijeenkomst, personeelfeest. Proeverijen kunnen rond onze proeftafels of op verplaatsing. 

Stel zelf een groep samen en laat je onderdompelen in de fascinerende wereld van de whisky. Vervolgens stellen we samen jullie proverij op afhankelijk van je wens, smaak en budget.
Voorkennis is niet vereist, beginners krijgen alle nodige uitleg en ik krijg zelf ook graag feedback van gevorderden.

Ons pagina 'Idea' kan jullie een paar voorbeelden suggereren van tastings. Dit is voor zowel kleinere alsook grote budgetten met exclusievere whisky's.
 

Anderzijds zijn proeverijen op verplaatsing ook mogelijk en altijd aangepast aan uw wensen. Kies zelf een line up of U kan ook U laten verrassen en laat de keuze aan ons over. Hiervoor vragen wij een minimum van vier deelnemers binnen een redelijke afstand van Grimbergen.

Maakt het nog leuker, omgevingvriendelijker en veiliger door het nemen van de openbaar vervoer. Het bus station is op 50m met een rechtstreeks verbinding naar Brussel, Vilvoorde, Londerzeel, Kapelle-op-den-Bos, Zaventem, ... . (www.delijn.be)


 
We kijken ernaar uit jullie te verwelkomen.

bottom of page