top of page
Serving Whiskey

Professional Event

Onze visie: whisky heeft aan de ene kant zijn fans, liefhebbers, beginners of kenners en aan de andere kant zijn tegenstanders. Bij die laaste horen wij vaak: "oh neen, whisky is niets voor mij" of "ik lust dat niet". Daarom willen wij met onze cocktailworkshop een kans geven aan de twijfelaars om deze gouden drank te ontdekken op een aangename en ludieke manier. 

Tijdens de workshop krijg je niet alleen de kans om de whisky wereld te ontdekken , je krijgt ook de mogelijkheid om de basis te leren van het maken van een whisky-cocktail om een toekomstige barbecue tot een hoger niveau te brengen. 


De workshop kost 50€ en duurt ongeveer 1u30 waarbij je drie cocktails leert maken, 'Shaken or Stirred'. 
We zorgen voor alle materialen en kennis die je nodig hebt om een heerlijke New Yourk Sour, Old Fashioned en andere cocktails te maken. 

 
Alcoholvrij alternatief voor Bob. 

Reserveren is vereist per mail (phi.ecker@gmail.com), aantal plaatsen zijn beperkt.

"Sipadvisor" zou zeggen: het beste (naast de proeverij) is dat je helemaal niet goed hoeft te zijn in het maken van cocktails, onze begeleiding zorgt ervoor dat iedereen een lekker resultaat verkrijgt. 
cocktail
Verres à Whisky Clinking
Online tasting heeft natuurlijk veel voordelen, u bent veilig thuis, u hoeft geen BOB te voorzien en we zijn niet beperkt in het aantal deelnemers...

... maar er is ook onze cosy bar voor kleinere groepen: 
10 personen is het maximum en U bent vrijer in uw whisky-keuze, aantal geproefde whisky's, budget en daarbij onze expertise. 

Neem vrijblijvend contact om iets te regelen.

 

Denk eraan, U zal niet de eerste zijn die een origineel cadeau aanbiedt aan uw personeel, klanten of relaties.

Een lekkere whiskyfles kan altijd plezier doen, de persoon die hem krijgt, kan er zelf ervan genieten of delen met leuk gezelschap.

Een cadeaubon kan ook.

Neem vrijblijvend contact om iets te regelen.
IMG_20190601_153246.jpg
IMG_20201224_082941.jpg
IMG_20210109_150608.jpg
bottom of page