Serving Whiskey

Professional Event

GLENGLASSAUGH logo.png
Voor een online tasting kiezen wij een specifieke distilleerderij en een datum, meestal een weekdag rond 19u30, 20u. Daarna bereid ik de tasting-pakketten voor en we zorgen dat we mekaar ontmoeten een tijdje vóór de sessie zo dat U nog de tijd hebt om deze te verspreiden onder de medewerkers, vrienden, klanten.
 
Bij een specifieke distilleerderij proeven wij 6 verschillende whisky's en in dit geval wordt de sessie gepresenteerd door een ambassadeur van deze distilleerderij zelf, het wordt dus in Engels gepresenteerd, professioneler kan niet. De sessies zijn geschikt voor zowel beginners als kenners. De sessie gaat door via Zoom en U krijgt de link bij de pakketten alsook toegang naar digitale documentatie.

De tasting duurt ong. 1u – 1u30 afhankelijk van de vragen die erbij gesteld worden. Je kan inderdaad één of meerdere tastings reserveren.
We vragen een minimum van 15 deelnemers per sessie en er is uiteraard geen beperking tot hoeveel personen er deelnemen. De vraagprijs is 30€ per persoon. Het meest ideale is een termijn van 3-4 weken te rekenen voor de reservatie zodat alles goed kan geregeld worden.
 
Als aanrader heb ik goede feedback gekregen van de distilleerderijen Jura of Teeling. Tijdens de presentatie doen ze ook een soort virtuele rondleiding van de distilleerderij. Andere distilleerderijen zijn ook mogelijk en dit ook steeds met de brand ambassadeur.

Een mengeling van verschillende distilleerderijen is ook mogelijk, dan wordt het niet gegeven door de merkambassadeur, maar door ons.
virtual-whisky-tasting-warehouse.jpg
Jura%20logo_edited.png
Teeling logo.png
Arran logo.png
Verres à Whisky Clinking
Online tasting heeft natuurlijk veel voordelen, u bent veilig thuis, u hoeft geen BOB te voorzien en we zijn niet beperkt in het aantal deelnemers...

... maar er is ook onze cosy bar voor kleinere groepen: 
10 personen is het maximum en U bent vrijer in uw whisky-keuze, aantal geproefde whisky's, budget en daarbij onze expertise. 

Neem vrijblijvend contact om iets te regelen.

 

Denk eraan, U zal niet de eerste zijn die een origineel cadeau aanbiedt aan uw personeel, klanten of relaties.

Een lekkere whiskyfles kan altijd plezier doen, de persoon die hem krijgt, kan er zelf ervan genieten of delen met leuk gezelschap.

Een cadeaubon kan ook.

Neem vrijblijvend contact om iets te regelen.
IMG_20190601_153246.jpg
IMG_20201224_082941.jpg
IMG_20210109_150608.jpg